Escola de monociclisme

Avança en els diferents nivells de monociclisme elèctric des de zero!

L’escola de giracat ofereix cursos de monocicle elèctric per a tots els nivells, tant com si mai has muntat en monocicle elèctric com si ja et sents còmode i vols aprofundir la teva tècnica. Nens i adults són benvinguts a aprendre, formar part d’una comunitat de rodaires i promoure l’ús d’aquests vehicles de micromobilitat!

5/5

Curs 2022 - 2023

Estem preparant el curs de monocicle elèctric com a activitat extraescolar en col·legis i poliesportius

Nivells de l'escola Giracat®

Cada alumne és diferent. Per això, ens adaptem a vosaltres. Podràs avançar pels diferents nivells de monocicle elèctric fins on vulguis i al teu ritme. 

NIVELL 0. INICIACIÓ

Al nivell d’iniciació obtindrás les nocions bàsiques d’autobalanceig sobre un Giracat® amb rodetes. Podràs fer circuits amb eslàlom i pendents lleugeres fins a 12 km/h

NIVELL 1. BÀSIC

Al nivell bàsic ens acostumarem al Giracat® sense rodetes. Tindràs les capacitats bàsiques per jugar un partit de Polowheel!

NIVELL 2. INTERMEDI

Al nivell intermedi aprendrem a anar en monocicle elèctric d’una sola roda, sentir-te en confiança i començar a fer circuits i eslàlom més de presa. També profundirem en tècnica i Polowheel

NIVELL 3. AVANÇAT

En el nivell avançat aprendràs a pujar i baixar voreres, fer salts i anar cap enrere. Podràs regular la teva velocitat en circuits fins a 50 km/h. Seguiràs millorant la teva tècnica d’equilibri i de Polowheel. A més, abordarem normes de circulació de VMP a la via pública per fer un ús segur i responsable dels monocicles elèctrics

Nivell PRO

Si una vegada que hagis assolit el nivell avançat vols seguir aprofundint en el monociclisme elèctric a un nivell esportiu, pots seguir entrenant a travès de l’Associació Catalana de monociclisme Elèctric (ACME SPORT) 

Classes per a adults

Si ets major de 18 anys i vols muntar en monocicle elèctric, també oferim cursos per a adults. Anima’t i comença a utilitzar aquest vehicle de mobilitat personal per desplaçar-te de forma còmoda i ràpida pel teu entorn, o fer rutes per la natura de forma única.

Oferim classes aïllades i bons de classes. Podràs aprendre a muntar en monocicle elèctric en una classe particular o formar un grup i aprendre en companyia. 

Contacta’ns per a més informació sobre preus.

Uneix-te a la comunitat Giracat

Rep ofertes i actualitzacions amb la nostra newsletter.